Qui som

Arcs Catering és una empresa d'alta gastronomia, amb un estil propi, especialitzada en l'organització i presentació de serveis de banquets i restauració per als moments especials, complet i personalitzat, tant a domicili com en llocs emblemàtics.

Els ingredients del nostre èxit són els relacionats amb una acurada selecció de proveïdors, un estricte control de qualitat de les matèries primeres, el tracte personalitzat i el desenvolupament de polítiques actives de recursos humans per mantenir el millor equip, fomentant en ell l'esperit de servei i de progrés.

Ubicats al Castell Jalpí d'Arenys de Munt, Arcs Catering disposa d'unes modernes instal•lacions especialment dissenyades d'acord amb la normativa de la UE i equipades amb laboratori propi i les darreres innovacions tecnològiques.

Posant com a garantia de qualitat el fet de pertànyer a una gran corporació com és Grup Serhs, el nostre principal objectiu és que els nostres clients gaudeixin de les millors solucions a l'hora de plantejar les seves necessitats, tant particulars com empresarials. La nostra experiència i eficàcia ens han portat a fidelitzar clients importants entre els quals hi ha grans companyies i institucions.